Kliniek

Amsterdam Plastic Surgery

In samenwerking met kliniek: 'Amsterdam Plastic Surgery' kunnen wij u de goede zorg bieden die u nodig heeft.
U komt voor de intake bij ons in de praktijk op de Minervalaan te Amsterdam, hier kijken we alleen in de mond en worden er foto’s gemaakt. Bij de intake wordt er dus niet behandeld, maar alleen gekeken naar de mogelijkheden. Angst is dus nergens voor nodig!

Afspraak in de kliniek

U wordt voor de behandeling ontvangen in de kliniek, geen nare tandartslucht, maar een ontspannen ruimte.
De OK-assistente maakt u klaar voor de narcose in de verkoeferkamer. U zult de tandarts nog even spreken voor u in slaap gebracht wordt.

De OK

De moderne OK voldoet aan alle gezondheidsvoorschriften. De operatie kamer in het medisch centrum is helemaal nieuw en onlangs volledig goedgekeurd door de inspectie van de gezondheidszorg (Igz). Een vriendelijke anesthesist brengt u in slaap en de tandarts voert de behandeling uit zonder dat u hier iets van merkt. U wordt weer wakker in een warm bed, zonder iets van de behandeling te hebben meegekregen en uiteraard geheel zonder pijn.

Verkoeveren

Na de tandartsbehandeling krijgt u rustig de tijd om bij te komen. De meeste patienten blijven 40 minuten tot 1 uur in de verkoeverkamer. Er is een assistent aanwezig, mocht u vragen hebben.